Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Leden Contact

CTGG-dag 2018

De Commissie Transport Gevaarlijke Goederen (CTGG) en Gevaarlijke Lading/Sdu organiseren op 30 november 2018 de jaarlijkse CTGG-dag. Dit jaar wordt de CTGG-dag in Den Haag gehouden bij de voormalige Caballero Fabriek. De dag is bedoeld voor functionarissen die zich bezighouden met veiligheid rond vervoer, op- en overslag van gevaarlijke goederen, vanuit verschillende hoeken: bedrijfsleven, hogere en lagere overheden, advies- en onderzoeksbureaus. Deze professional wordt tijdens dit evenement bijgesproken over actuele onderwerpen uit het veld, deelt hier kennis, discussieert met vakgenoten én kan hier netwerken.  

Op het programma dit jaar staan onder andere de wijzigingen in de vervoersvoorschriften voor de weg en water (ADR, ADN, IMDG), de problematiek rondom druppellekkages en de risico’s van alternatieve brandstoffen. Zie u voor het uitgebreide programma de link hieronder.

De kosten voor deelname inclusief lunch en borrel bedragen € 249 (exclusief BTW). U kunt zich vanaf nu inschrijven via het onderstaande formulier.

 

Aanmelding CTGG-dag 2018

Om uw aanmelding te kunnen verwerken, vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen (Velden met een * zijn verplicht). Heeft u vragen over de inschrijving kunt u altijd contact opnemen met het evofenedex evenementenbureau onder vermelding van 'CTGG dag', op werkdagen bereikbaar via 079 - 346 7 346 en/of evenementen@evofenedex.nl .

Achternaam*
Voornaam*
Geslacht Heer Mevrouw
Functie
E-mailadres*
Bedrijf/Instelling*
Adres*
Postcode*
Vestigingsplaat(s)*
Telefoonnummer*
Workshopkeuze* U dient een keuze te maken of u de presentatie over de wijzigingen van de vervoersvoorschriften voor de weg (ADR) of het water (ADN / IMDG) wilt bijwonen.
Voornaam Collega1
Achternaam Collega 1
Geslacht collega 1 Heer Mevrouw
E-mailadres Collega 1
Functie Collega 1
Achternaam Collega 2
Voornaam Collega 2
Geslacht collega 2 Heer Mevrouw
E-mailadres Collega 2
Functie Collega 2
Opmerkingen
Factuurgegevens
Verstuur formulier