Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Leden Contact

CTGG voorlichtingsdag 2017

De Commissie Transport Gevaarlijke Goederen (CTGG) en Gevaarlijke Lading/Sdu organiseren op 24 november 2017 de jaarlijkse CTGG-dag. Dit jaar wordt deze voorlichtingsdag van de CTGG centraal in Nederland gehouden: bij Inn Style in Maarssen, in de provincie Utrecht. De dag is bedoeld voor functionarissen die zich bezighouden met veiligheid rond vervoer, op- en overslag van gevaarlijke goederen, vanuit verschillende hoeken: bedrijfsleven, hogere en lagere overheden, advies- en onderzoeksbureaus. Deze professional wordt tijdens dit evenement bijgesproken over actuele onderwerpen uit het veld, deelt hier kennis, discussieert met vakgenoten én kan hier netwerken.  

Op het programma dit jaar staan onderwerpen als de modernisering van het omgevingsveiligheidsbeleid, de preparatie op incidenten binnenvaart en wegvervoer, het Basisnet Spoor en PGS 15 in de praktijk.

De kosten voor deelname inclusief lunch en borrel bedragen € 219 (exclusief BTW). U kunt zich vanaf nu inschrijven via het onderstaande formulier.

Aanmelding CTGG-Voorlichtingsdag 2017

Om uw aanmelding te kunnen verwerken, vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen (Velden met een * zijn verplicht). Heeft u vragen over de inschrijving kunt u altijd contact opnemen met het evofenedex evenementenbureau onder vermelding van 'CTGG voorlichtingsdag', op werkdagen bereikbaar via 079 - 346 7 346 en/of evenementen@evofenedex.nl .

Achternaam*
Voornaam*
Geslacht Heer Mevrouw
Functie
E-mailadres*
Bedrijf/Instelling
Adres*
Postcode*
Vestigingsplaat(s)*
Telefoonnummer*
Achternaam Collega 1
Voornaam Collega1
Geslacht collega 1 Heer Mevrouw
E-mailadres Collega 1
Functie Collega 1
Achternaam Collega 2
Voornaam Collega 2
Geslacht collega 2 Heer Mevrouw
E-mailadres Collega 2
Functie Collega 2
Opmerkingen
Factuurgegevens
Verstuur formulier